top of page

Zápasy za rok 2015

Bečvanské střely - Veřovice 3:2 (1:2)

24.3.2015 18:52

 

Nedělní utkání se odehrávalo na umělé trávě v Rožnově pod Radhoštěm. Za chladného počasí se naše holky sešly pouze ve 12 lidech. Byl to poslední přípravný zápas před prvním mistrovským zápasem.

Zápas nezačal pro naše holky moc dobře, už v 5 minutě utkání byla naše brankářka nucena chytit malou domů, ale tým z Veřovic tuhle šanci nedokázal využít. Hosté se ujali vedení po chybě u lajny.  Hostující hráčka šla sama na gólmanku a nemýlila se 1:0. Asi o 10 minut později byla sražena v pokutovém území hostující hráčka a byla nařízena penalta. Sama faulovaná pokutový kop proměnila 2:0. Střely jako by to nakoplo a začaly se dostávat do hry. Lepším pohybem a přesnějšími přihrávkami se dostávaly častěji před hostující brankářku. Ke konci poločasu po faulu na Barču Podešvovou a správně ponechané výhodě se k míči dostala Verča Vašutová a šla sama na hostující brankářku a proměnila „ s ledovým klidem“ míč k tyči 1:2.

 

Druhý poločas bylo znát, že holky přes zimu poctivě trénovaly a šlo vidět, že jim nedocházely sily jako na podzim. Holky si pěkně přihrávaly, přebíraly si hráčky a po individuální akci Elišky Skramuské pěknou střelou k tyči srovnala stav utkání na 2:2. Velký rozruch dělala Natka Hajdušková, která svojí rychlostí dělala velké problémy hostující obraně. V 70 minutě to vzala na sebe opět Eliška Skramuská a po krásné střele pod „víko“, otočila průběh zápasu na 3:2. V tu chvíli holky začaly někdy až nesmyslně balóny odkopávat dopředu. Ale perfektně hrající obrana, kterou si zkušeně dirigovala Irena Vašutová, a skvěle chytající Adéla Myslikovjanová, nakonec výsledek udržely.

 

Bylo vidět, že holky ještě nejsou zvyklé na velký prostor na hřišti a hlavně na balón, který měl jiný odskok než v hale. Chtěly, bych pochválit celý tým hlavně za druhý poločas, a hlavně že to holky nevzdaly. Hned „premiéru“ podzimní části hrály holky právě ve Veřovicích a prohrály 7:0 myslím, že je vidět zlepšení u všech hraček, že zimní příprava byla povedená.

 

Sestava: Adéla Myslikovjanová, Lucka Solanská, Irena Vašutová, Míša Chrbjátová, Iva Chovancová, Verča Vašutová, Barča Podešvová, Eliška Skramuská, Terka Ručková, Natka Hajdušková, Barča Maléřová

Na střídaní: Helena Skramuská

Pržno - Bečvanské Střely 5:0 (2:0)

24.3.2015 18:50

bottom of page