top of page

Zápasy za rok 2014

Frýdlant nad Ostravicí - Bečvanské Střely 2:2 (0:1)

25.08.2014 22:51

 

Dne 17.08.2014 sehrálo družstvo Hornobečvanských střel přátelské utkání ve Frýdlantě nad Ostravicí s tamním družstvem žen.

Z důvodů dovolených a zranění nebyly holky zcela kompletní, ale i tak sestava činila 13 hráček, které se postavily proti hojnému počtu domácích.

Z úvodu naše družstvo odolávalo silnému tlaku domácích, kterému se však nepodařilo překonat skvěle hrající obranu, řízenou Irenou Vašutovou, která byla svým výkonem nejlepší hráčkou „střel“ v utkání.

Zhruba po 30 minutách hry se do rychlého brejku dostaly Kateřina Jalůvková s Adélou Myslikovjanovou, z nichž první jmenovaná zařídila po jejich nádherné kombinaci vedení našemu družstvu.

Po změně stran se o navýšení skóre postarala tvůrce hry ve středu zálohy Adéla Myslikovjanová svou střelou z velkého vápna – 0:2.

Poslední půlhodinu utkání bohužel už holkám docházely síly a to se projevilo především v chybných přihrávkách, kterých nakonec využily domácí hráčky a dvěma góly se jim podařilo vyrovnat.

Více už jim ale nedovolila po celý zápas skvěle chytající Iva Chovancová, která se svými zákroky zasloužila na konečném skóre 2:2.

 

Sestava: Iva Chovancová, Irena Vašutová, Veronika Vašutová, Eva Borutová, Tereza Růčková, Lucie Solanská, Dáša Šenkeříková, Adéla Myslikovjanová, Míša Chrbjátová, Jana Fojtášková, Petra Jakešová, Kača Jalůvková, Renata Vaňková

Bečvanské Střely - Vítkovice 7:0 (3:0)

17.08.2014 10:51

 

Holky sehrály první přátelský zápas před premiérovou sezónou v Moravskoslezské divizi žen. Utkání bylo vyvrcholením sportovního odpoledne na hřišti Tj Sokol. Utkání přihlíželo 150 diváků, kteří byli nakonec překvapení z vývoje utkání.
Naše holky sehrály výborné utkání. Vítkovice přijely sice v osmi hráčkách, ale po doplnění našimi dvěma hráčkami se zápas odehrál důstojně.

Holky hlavně první poločas předvedly skvělé akce a dobrou organizaci hry, jak v obraně, tak směrem dopředu. Hra po křídlech se povedla na jedničku. Andrea Vašková měla výborné momenty na pravé straně a po spolupráci s Eliškou Skramuskou dala nádherný gól na 1:0. Natka Hajdušková ze sebe po 15 minutách oklepala nervozitu a zle zatápěla obraně. Ta ji nakonec neuhlídala a Natka pěknou brankou zvýšila na 2:0. V 35 minutě přišla chvíle Ivy Chovancové z levého křídla, která po přiťuknutí Barči Podešvové levasem trefila přesně růžek branky 3:0. Poté přišlo nešťastné zranění hostující stoperky, která už nenastoupila do druhé půle.
Druhá půle už byla jednoznačně v režii našich holek a ty postupně přidaly další góly. Andrea Vašková křižnou střelou zvýšila na 4:0. Eliška Skramuská přidala další gól na 5:0. A dále se prosadily důrazné sestry Máleřovy Barča 6:0 a Adéla na konečných 7:0.
Zápas určitě splnil to co chtěli trenéři. Holky předvedly výborný výkon v obraně. Na tom se musí stavět a v záloze se nespoléhalo jen na Elišku, ale všechny se snažily vytvořit nějakou tu šanci a šlo jim to výborně. A v útoku důrazné duo nenechalo obranu vydechnout.

Uvidíme co další přátelské utkání ve Frýdlantu to bude ta opravdová zkouška jak na tom holky jsou před sezónou.

Sestava : Adéla Myslikovjanová, Verča Vašutová, Lucka Kovářová, Irča Vašutová, Barča Podešvová, Verča Solanská, Eliška Skramuská, Iva Chovancová, Andrea Vašková, Natka Hajdušková, Barča Maléřová, Petra Jakešová, Adéla Maléřová, Dáša Šenkeříková, Lucka Solanská, Tereza Růčková

Bečvanské Střely-Val.Bystřice 3:1 (1:0)

12.05.2014 23:02

 

Sestava: Andrea Vašková, Markéta Jurajdová, Martina Jurajdová, Marta, Klára Havlíčková, Klára, Eva Borutová, Irena Vašutová, Veronika Vašutová, Iva chovancová, Veronika Solanská, Natálie Hajdušková, Michaela Chrbjátová

Rožnov - Bečvanské Střely 0:3 (0:1)

12.05.2014 22:57

Hornobečvanské střely : Valašské Klobouky 2:4 (1:2)

18.03.2014 15:22

 

Sestava: Barča Kohoutová, Irena Vašutová, Helena Janíková, Pavla Vašková, Adéla Myslikovjanová, Lucie Kovářová, Barča Podešvová, Verča Vašutová, Iva Hapalová, Kája Šturalová, Nikola Bernatská, Zuzka Bělíková, Naty Hajdušková

 

První týden v březnu naše holky začaly trénovat na venkovním hřišti a hned 8. března hrály první zápas na malé branky proti soupeřkám, které tu byly na soustředění a hrají nejnižší ženskou soutěž na Slovácku.

 

Hrálo se 2 x 30 min na podmáčeném terénu, ale holky se s tím popraly statečně. Zápas byl od začátku vyrovnaný šancí moc nebylo. Bojovalo se ve středu hřiště. Postupem času soupeřky ukázaly svoji kvalitu a vypracovaly si gólové příležitosti. Dvě akce nakonec skončily gólem, ale naše holky se nenechaly zahanbit a akcemi po křídlech zaměstnaly brankářku soupeřek. Těsně před poločasem přišlo zasloužené snížení o které se postarala Kája Šturalová, kdy pěkně obešla dvě soupeřky a zamířila přesně k tyči. Kája byla jedna z pěti posil pro tento zápas ze sousedních Vigantic.

 

Druhý poločas se naše holky osmělily a místy byly lepším týmem, ale chybělo důraznější zakončení. Dvakrát se do totožné gólové šance dostala Barča Podešvová. Poprvé ji střela nevyšla, ale podruhé si věděla rady a trefila se přesně k tyči a snížila na 2:4. Závěrečný nápor holek už neměl potřebnou šťávu. Za zmínku stojí pěkná střela bez přípravy Zuzky Bělíkové v samém závěru.

 

Nakonec po zápase zavládla spokojenost. Byly vidět pěkné akce na obou stranách a hlavně se nikdo vážněji nezranil. I když modré kotníky a kolena byly u některých holek vidět i na dalším tréninku.

bottom of page